Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Update hypotheek- en woonfiscaliteit 2023 – Pieter Debbaut – Grobbendonk

15 mei, 2023 @09:00 - 12:00

In deze opleiding krijg je een overzicht van de woonfiscaliteit in het Vlaams (en Brussels) gewest. Alle nieuwigheden van vak IX van de aangifte van de personenbelasting aj. 2023 komen aan bod alsook de federale regels inzake woonkredieten en levensverzekeringen. De afschaffing of het uitdoven van de Vlaamse woonbonus en de afschaffing van het federaal voordeel langetermijnsparen voor leningen gesloten vanaf 1 januari 2024 wordt uitgebreid besproken. Na deze opleiding kan je voor je klanten de uitgaven van de lening(en) en de gebonden levensverzekering optimaal invullen en de aanslag/berekening toelichten.

Inhoud

Een greep uit de thema’s die aan bod komen:

  • woonfiscaliteit – leningen/levensverzekeringen aangegaan uiterlijk 31/12/19: (geïntegreerde) Vlaamse woonbonus
  • woonfiscaliteit van leningen/levensverzekeringen aangegaan vanaf 2020 (einde van de Vlaamse woonbonus): wat zijn de mogelijkheden & opportuniteiten
  • (het einde van) de federale voordelen voor het verwerven van een 2de, 3de,… woning: wat zijn de mogelijkheden & opportuniteiten
  • de combinaties van verschillende leningen voor dezelfde eigen woning
  • de combinaties van verschillende leningen voor verschillende woningen
  • specifieke thema’s: herfinancieren, pandwissel, zorgwonen, etc.

SNEL Inschrijven

Deze opleiding organiseren we in samenwerking met Edfin. Als Poggiolid krijgen jullie voorrang om in te schrijven. Volgende week gaat de uitnodiging ook naar andere makelaars gestuurd worden. De plaatsen zijn beperkt dus snel inschrijven is de boodschap.

KLIK HIER om je plaats te reserveren – Gratis voor Poggioleden

Deze opleiding levert u ook 0.5 punt ‘verzekering’ en 3 punten ‘hypothecair krediet’ op in het kader van de permanente vorming.

Gegevens

Datum:
15 mei, 2023
Tijd:
09:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Aldhem Hotel
Jagersdreef 1
Grobbendonk, 2280
+ Google Maps