Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomertour 25/07/2024 – Oud Conynsbergh (Boechout)

25 juli @10:00 - 15:30

Beste Poggioleden,

De zomermaanden staan voor de deur en hoewel er dan niet veel op de Poggio-agenda staat, willen we graag in contact blijven met jullie. Daarom nodigen we jullie uit voor onze Zomertour 2024! Dit jaar organiseren we drie informele en gezellige samenkomsten op verschillende locaties. Een perfecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten, nieuwtjes te delen en te netwerken met collega’s in een ontspannen sfeer.

Programma

10u30 Welkom, gezellig ontvangst met een lekkere koffie
11u00 Updates en nieuwtjes in Poggiostijl
12u30 Lunch
14u30 Bezoek aan een wijndomein met aansluitend degustatie en netwerkgelegenheid

Locatie

Oud Conynsbergh
Adres: Konijnenbergstraat 2, 2530 Boechout
Datum: 25/07/2024
https://www.oudconynsbergh.be/

Met de oprichting van Wijndomein Oud Conynsbergh gaat de droom van 8 vrienden uit Boechout in vervulling. Het startte met een ambitieus plan in 2011. Ze documenteerden zich en lieten zich niet ontmoedigen door tegenkantingen. De vrienden volgden een opleiding in de wijnbouw en creëerden een gloednieuw wijndomein.
De acht vrienden nemen de zorg voor de wijngaarden voor hun rekening en leggen hun hart en ziel in dit project. Zo willen zij het wijnverleden van Boechout en Vremde nieuw leven inblazen. Al in de 16de eeuw waren er in deze gemeente immers al wijnranken aanwezig.
Het plan werd eerst sceptisch onthaald, maar vandaag bewijst Wijndomein Oud Conynsbergh dat ook in de provincie Antwerpen veelbelovende wijnen gemaakt worden.

Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Samen maken we er een onvergetelijke zomer van.

Inschrijven

Gegevens

Datum:
25 juli
Tijd:
10:00 - 15:30
Evenement Categorie:

Locatie

Oud Conynsbergh
Konijnenbergstraat 2
Boechout, 2530 België
+ Google Maps