Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verandering en opportuniteiten door digitalisering. Hoe verandert het beroep van verzekeringsmakelaar, hoe anticipeer je, waar liggen de kansen?

17 juni, 2021 @10:00

Door meerdere trends waaronder digitalisering, online verkoop en internationalisering is het beroep van verzekeringsmakelaar in volle verandering. Er wordt geïnnoveerd, makkelijker informatie verzameld, gediversifieerd, gespecialiseerd en ook steeds meer samengewerkt. We vragen aan experten hoe ze het beroep van verzekeringsmakelaar zien evolueren en met welke veranderingen we best rekening houden. En we geven een overzicht van samenwerkingen waarmee makelaars zich versterken.

Wat mag je verwachten?

  • We bespreken de zakelijke en digitale trends hier en in het buitenland met kenners en kantoren die erop inspelen
  • We overlopen de voornaamste veranderingen, kijken naar de feiten en de cijfers, naar de bedreigingen en de kansen waar je als kantoor kan op inspelen
  • We lijsten de samenwerkingsvormen op waar verzekeringsmakelaars zich groeperen om samen te werken of ervaring uit te wisselen
  • We geven concrete voorbeelden van tools die je kan gebruiken om je adviesrol te versterken
  • Tijdens de webinar kan je ideeën en vragen uitwisselen met de sprekers en collega deelnemers
  • Tijd voor jouw vragen en antwoorden

Je krijgt een syllabus met alle informatie en toegang tot een gedeelde folder met tools, eBooks en templates. De webinars zijn live, we lanceren polls en bieden alle mogelijkheid tot interactie met de experten en je collega’s, zodat we ervaring uitwisselen en leren van elkaar.

👉 Schrijf je in via deze link.

Gegevens

Datum:
17 juni, 2021
Tijd:
10:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://digitalbroker.be/